Weetjes

Nattigheid

Heeft het bij regen en sneeuw wel zin om de auto te wassen? Ja hoor, juist dan. Want meestal is dan het vuil al enigszins losgeweekt.

Wassen met wax

Het wasresultaat wordt aanzienlijk verhoogd als u een waxbehandeling toevoegt aan de wasbeurt. Dan kan bij wasprogramma’s 2, 3 en 4. Wax ververst uw lak, doet de lak beter glimmen en maakt de lak gladder. Waardoor nieuw vuil minder snel hecht. En wax geeft u auto een extra beschermlaagje.

Cabrio’s

Of cabrio’s ook door de wasstraat kunnen? Uiteraard! Heel goed zelfs. Als er maar geen gaatjes in de kap zitten. Hetgeen bij oudere auto’s nog wel eens voorkomt. En als u de kap maar goed sluit.

Lichtkrant

Nogmaals, houd de lichtkrant op het dak goed in de gaten. We hebben regelmatig nieuws, acties en bijzonderheden te melden.

Speciale borstels

Uw auto wordt gewassen met SoftTec textiel borstels. Die zijn gemaakt van een speciale halfzachte kunststof schuimsoort en zijn voorzien van textiel. SoftTec borstels zijn sterk maar flexibel. Zij hebben geen harde onderdelen die krassen kunnen veroorzaken

Fijnfilters

Al het gebruikte wat wordt opgepompt vanuit onze eigen diepwaterbron. We halen het zelf uit de grond. Voor gebruik wordt het water gefilterd in een osmose-installatie. Met behulp van deze installatie worden micro-vervuilingen zoals kalk, zouten en andere verontreinigingen verwijderd. Daardoor hecht vuil beter aan het waswater en ontstaan na het drogen geen hinderlijke strepen.