Weetjes

Nattigheid

Heeft het bij regen en sneeuw wel zin om de auto te wassen? Ja hoor, juist dan. Want meestal is dan het vuil al enigszins losgeweekt.

Wassen met wax/polish coating

Het wasresultaat wordt aanzienlijk verhoogd als u een waxbehandeling toevoegt aan de wasbeurt. Dat kan bij wasprogramma’s 1, 2 en 3. Wax ververst uw lak, neemt u echter programma 1 dan heeft u auto het beste resultaat d.m.v. onze nieuwe polish coating. Deze coating is door onze fabrikant helemaal doorontwikkeld om uw auto een SUPER diepe glans te geven. Ook werkt dit vuil afstotend.

Cabrio’s

Of cabrio’s ook door de wasstraat kunnen? Uiteraard! Heel goed zelfs. Als er maar geen gaatjes in de kap zitten. Dit komt bij oudere auto’s nog wel eens voor.

Lichtkrant

Nogmaals, houd de lichtkrant op het dak goed in de gaten. We hebben regelmatig nieuws, acties en bijzonderheden te melden.

Grabbelton

Komt u met uw kids in de wasstraat hebben wij een leuke verassing voor hen.

“DE GRABBELTON”.

Insecten verwijderaar

Wilt u uw insecten/vliegen laten verwijderen neem dan programma 1 of 2.

Speciale borstels

Uw auto wordt gewassen met SoftTec textiel borstels. Die zijn gemaakt van een speciale halfzachte kunststof schuimsoort en zijn voorzien van textiel. SoftTec borstels zijn sterk maar flexibel. Zij hebben geen harde onderdelen die krassen kunnen veroorzaken

Fijnfilters

Al het gebruikte wat wordt opgepompt vanuit onze eigen diepwaterbron. We halen het zelf uit de grond. Voor gebruik wordt het water gefilterd in een osmose-installatie. Met behulp van deze installatie worden micro-vervuilingen zoals kalk, zouten en andere verontreinigingen verwijderd. Daardoor hecht vuil beter aan het waswater en ontstaan na het drogen geen hinderlijke strepen.